Ring oss

975 37 968

Interiør Consult Arendal

Spesialist på tilpasset solskjerming - inne og ute

Interiør Consult Arendal, drevet av Bjørn Inge Øygarden siden 2000, tilbyr skreddersydd solskjerming for både private og kommersielle rom. Selskapet vektlegger høy kvalitet og estetikk, og velger sine produkter fra velkjente leverandører som Luxaflex, Royal Solskjerming, Silent Gliss, og Toso. Med fokus på personlig service, sikrer Bjørn Inge at kundenes behov møtes med tilpassede løsninger som både er funksjonelle og estetisk tiltalende. Interiør Consult Arendal står for kvalitet i produkt og service, med over to tiårs erfaring i bransjen.

Vi leverer gardinsystemer og gardinoppheng fra annerkjente Luxaflex, Royal Solskjerming, Silent Gliss og Toso

Luxaflex

Eksklusive solskjermingsløsninger

Luxaflex tilbyr høykvalitets solskjerming for både private hjem og næringslokaler, med fokus på innovasjon, stil og funksjonalitet. Gjennom samarbeid med designere og cutting-edge teknologi, skaper Luxaflex skreddersydde løsninger som gir optimal lyskontroll og privatliv med en touch av sofistikasjon. Produktene er estetisk tiltalende og miljøvennlige, takket være bærekraftige materialer og energieffektiv design som bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Royal solskerming

Eleganse og beskyttelse

Kundetilfredshet er sentralt for Royal Solskjerming, og de jobber tett med kundene for å sikre personlig service og estetisk tiltalende produkter. Med en økende bærekraftsfokus bruker de miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder for å redusere sin miljøpåvirkning.

Royal Solskjermin kombinerer eleganse og beskyttelse i solskjermløsninger, og er en pålitelig leverandør for de som søker høy kvalitet og stil i sitt valg av solskjerming.

TOSO

Pioner innen solskjermingsløsninger

Toso er en anerkjent leverandør av solskjermingsløsninger, kjent for sin forpliktelse til kvalitet, innovasjon og estetikk. Med et bredt spekter av produkter designet for både private og kommersielle rom, legger Toso stor vekt på tilpasning og moderne design. Gjennom samarbeid med bransjeeksperter fokuserer Toso på å levere skreddersydde løsninger som gjenspeiler de siste trendene innen interiørdesign.

Silent Gliss

Eleganse i bevegelse

Silent Gliss er en ledende aktør innen produksjon av høykvalitets vindusbehandlingssystemer, kjent for sitt fokus på stil, funksjonalitet og innovasjon. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter designet for å transformere rom med eleganse og presisjon.

Referanseprosjekter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Veksling av innhold
Veksling av innhold

Se hva kundene sier om oss

Ønsker du et tilbud fra oss?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.