Ring oss

975 37 968

Interiør Consult Arendal leverer

Kvalitet, funksjonalitet og estetikk i fokus - ute

Screens, markiser og tarrassemarkiser gir en rekke fordeler, inkludert solbeskyttelse, innsynskontroll, ventilasjon og beskyttelse mot insekter. De bidrar også til energieffektivitet og har også en estetisk effekt. Spør oss. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer deg best.

Outdoor Screens fra Luxaflex®

Beaufort® Zip


Luxaflex® Beaufort® Zip er vår mest eksklusive modell som kan håndtere store vinduer opptil 19,3 kvm og store vindbelastninger. Med zip screen systemet forblir veven sikkert i sidekanalen selv når det blåser ute.
Se mer
ProScreen® Zip


Luxaflex® ProScreen® Zip er vår universelle modell som passer både små og store vinduer opptil 9 kvm. Modellen har også zip-system som holder vevem på plass.
Se mer
ProScreen®


Luxaflex® ProScreen® bygger på samme prinsippet som ProScreen® Zip bortsett fra at dette systemet ikke har zip-løsningen. ProScreen® egner seg derfor til mindre vinduer som ikke er så utsatt for vind.
Se mer
UTVENDIG SOLSKJERMING FRA ROYAL SOLSKJERMING

Terrassemarkiser, vindusmarkiser og utvendige screens

Våre leveranser inkluderer:

Rådgivning basert på dine behov

Enten det er en gardin eller et helt hjem – vi hjelper deg med gode å skisse opp dine behov og foreslår deretter den beste løsningen.

Trygghet i beslutningene

Kom innom oss å bla gjennom kolleksjonene og se gardinene i reell størrelse. Kjenn på de forskjellige materialene og prøv de forskjellige betjeningsalternativene for å finne din favoritt.

Vi gjør det praktiske

Vi kommer hjem til deg for å ta mål, og da ser vi ser også f.eks. på himmelretning, innsyn, ønsket funksjon og fargeprøver o.l.

Montert og klart

Så snart de nye gardinene dine er produsert og klare for montering, kommer vi hjem til deg. Du får også en gjennomgang av hvordan du betjener din nye gardin.

Se hva kundene sier om oss:

Ønsker du et tilbud fra oss?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.